Tuinconcert aan de Javalaan op zondag 13 juni.
Tuinconcert aan de Javalaan op zondag 13 juni. Foto: Gerepo

Vanwege coronamaatregelen kan het zijn dat een aantal activiteiten in dit overzicht niet door kan gaan. Doe hiervoor eventueel navraag bij de aanbieder.

Vrijdag 11 juni

Costerustuin

Zonnelaan 4-Z

De Costerustuin is een historische botanische tuin. Botanisch, omdat er vooral oorspronkelijke – in de natuur voorkomende – planten staan. Daarnaast zijn de planten niet naar kleur of bloeitijd gerangschikt, maar staan planten van één plantenfamilie bij elkaar. De tuin is nu en de komende maanden op zijn mooist. Kom vooral langs om dit te zien.

Tentoonstellingen

12.00 uur | Dudok Architectuur Centrum

Dudok by Iwan Baan, Dudok als stedenbouwer, Hilversum Ontkiemt, Het Verkeershuisje van Dudok. Eén ticket geeft toegang tot deze vier tentoonstellingen. De tentoonstellingen in Tante Jans zijn alleen op zaterdag en zondag open. Informatie over de tentoonstellingen, aanschaf van de tickets en de tijdsloten is te lezen op www.dudokarchitectuurcentrum.nl.

Zondag 13 juni

Tuinconcert, Stabat Mater

15.00 uur | Javalaan 31

Tuinconcert rond het thema ‘Maria, van lofzang naar klaagzang’. De uitvoerenden zijn Arleen van Wijland-sopraan, Anne-Marieke Evers-mezzo, Elske Tinbergen-cello, Henk van Zonneveld-orgel. Kaarten 20 euro en info via www.elsketinbergen.nl. Ook op 20 juni, 4 en 18 juli om 15.00 uur staan er nog concerten op de agenda. Zie ook www.henkvanzonneveld.nl

Maandag 14 juni

Outdoorzumba

19:30 uur | SBO Annie M G Schmidt

Een uur lang buiten zumba met Virginia. Voor vragen of aanmeldingen: virginia@instructor.net of bel: 0646318268.

Dinsdag 15 juni

Onlinewebinar

Viore organiseert een webinar over huidkanker. Dr. Van Ruth, dermatoloog Tergooi vertelt o.a. over belang vroege diagnostiek, waar op letten, welke rol speelt zon, do's-and-don’ts en behandelkeuze. Deelname/info op viore.org/programma, aanmelden@viore.org.

Tacoyo

19.00 uur | buiten

Tacoyo is een unieke, leuke en afwisselende intervaltraining voor groepen op muziek waarbij lichaam én geest worden aangesproken. Een tacoyoles duurt circa 75 minuten. Meld je aan voor een gratis proefles via www.tacoyo.nl/hilversum.

Woensdag 16 juni

Clubritten

19.00 uur | GWC de Adelaar

Heb je ook tijdens de lockdown het wielrennen ontdekt? Lekker op de fiets naar buiten in je eigen omgeving. Maar ben je het alleen fietsen een beetje zat? Kom bij de toerafdeling van GWC de Adelaar fietsen.

Donderdag 17 juni

Tacoyo

19.00 uur | buiten

Tacoyo is een unieke, leuke en afwisselende intervaltraining voor groepen op muziek waarbij lichaam én geest worden aangesproken. Een tacoyoles duurt circa 75 minuten. Meld je aan voor een gratis proefles via www.tacoyo.nl/hilversum..

Ook weer begonnen met
activiteiten? Meld deze dan via Gooiagenda.nl.


Kent u gooiagenda.nl al?

Alleen activiteiten die via gooiagenda.nl worden aangemeld, komen in de agenda van onze krant en op de website.

Beschrijf de belangrijkste informatie over de activiteit in enkele regels. Denk dan ook eventuele entreekosten en (indien van toepassing) hoe men zich moet aanmelden. De website vermelden in de tekst is wel altijd handig.

Als u een foto bijvoegt, valt uw activiteit nog beter op.

De foto’s en video's moeten vrij zijn van rechten of ze mogen met toestemming van de fotograaf/maker gratis geplaatst worden op onze websites.

* Graag een liggende foto
* Minimaal 1Mb
* Maximaal 4 foto's

Zo komt de melding van de activiteit rechtstreeks bij de krant terecht. U vindt de aankondiging online terug zodra de redactie het bericht heeft goedgekeurd. De vermelding in de krant volgt in de regel één week voor aanvang van de activiteit.

Gaat uw activiteit niet door?

Als uw activiteit niet doorgaat kunt u hem verwijderen of uw tekst wijzigen.

In uw account onder het kopje ‘Mijn Items' kunt u uw berichten zelf verwijderen of wijzigen.