Clubritten bij  GWC de Adelaar op woensdag 23 juni.
Clubritten bij GWC de Adelaar op woensdag 23 juni.

Vrijdag 18 juni

Costerustuin

Zonnelaan 4-Z

De Costerustuin is een historische botanische tuin. Botanisch, omdat er vooral oorspronkelijke – in de natuur voorkomende – planten staan. Daarnaast zijn de planten niet naar kleur of bloeitijd gerangschikt, maar staan planten van één plantenfamilie bij elkaar. De tuin is nu en de komende maanden op zijn mooist. Kom vooral langs om dit te zien.

Tentoonstellingen

12.00 uur | Dudok Architectuur Centrum

Dudok by Iwan Baan, Dudok als stedenbouwer, Hilversum Ontkiemt, Het Verkeershuisje van Dudok. Eén ticket geeft toegang tot deze vier tentoonstellingen. De tentoonstellingen in Tante Jans zijn alleen op zaterdag en zondag open. Informatie over de tentoonstellingen, aanschaf van de tickets en de tijdsloten is te lezen op www.dudokarchitectuurcentrum.nl.

Eetcafé

17.00 uur | Meentwerf, Mierenmeent 122

Kom op vrijdagavond heerlijk werelds vegetarisch eten, vers bereid door lokale koks. Gezellig eten op een bijzondere plek: bij de Meentwerf, een knus kunst- en cultuurcentrum in ’t groen aan de rand van de Hilversumse Meent. Wekelijks een ander menu. Wees welkom op vrijdag van 17.00 tot 20.30 uur. In de zon op het terras of binnen. Geniet en laat je inspireren! Met leuke ontmoetingen en sfeervolle muziek. Het wekelijks wisselende menu vind je op meentwerf.nl. Aanmelden via smullen@meentwerf.nl. Inloop 17.00 uur. Eten is klaar om 18.00 uur. Beperkt plek, dus reserveer op tijd.

Zondag 20 juni

Bootcamp

9.15 uur | Hilfertsheem College schoolplein.

Kom bij ons trainen onder begeleiding van coach Martín. Vrijwillige bijdrage gevraagd. Voor meer info stuur een sms naar 06-50540237.

Rouwcafé

14.00 uur | Begraafplaats
Zuiderhof

In De Einder op Zuiderhof bent u van harte welkom voor een ontmoeting met lotgenoten of om gewoon even te genieten van het uitzicht op de Hoorneboegse Heide met een kop koffie of thee. De entree is vrij en de sfeer ongedwongen.

Tuinconcerten

15.00 uur | Javalaan 31
Hilversum

Met deze concerten in de buitenlucht is het weer mogelijk om livemuziek te maken voor livepubliek. Info: www.henkvanzonneveld.nl.

Maandag 21 juni

Outdoorzumba

19.30 uur | SBO Annie M G Schmidt

Een uur lang buiten zumba met Virginia. Voor vragen of aanmeldingen: virginia@instructor.net of bel: 06-46318268.

Dinsdag 22 juni

Tacoyo

19.00 uur | buiten

Tacoyo is een unieke, leuke en afwisselende intervaltraining voor groepen op muziek waarbij lichaam én geest worden aangesproken. Een tacoyoles duurt circa 75 minuten. Meld je aan voor een gratis proefles via www.tacoyo.nl/hilversum.

Filmavond

20.30 uur | Filmtheater Hilversum

Na een lange tijd van stilte van de kant van Movies that Matter als gevolg van de lockdownperiode, starten we weer met de maandelijkse filmvertoning in het filmtheater. In 'Shadow Game' zijn reiservaringen van jonge vluchtelingen (pubers) gefilmd.

Woensdag 23 juni

Clubritten

19.00 uur | Clubhuis GWC
de Adelaar

Heb je ook tijdens de lockdown het wielrennen ontdekt? Lekker op de fiets naar buiten in je eigen omgeving. Maar ben je het alleen fietsen een beetje zat? Kom bij de toerafdeling van GWC de Adelaar fietsen.

Tacoyo

19.00 uur | buiten

Tacoyo is een unieke, leuke en afwisselende intervaltraining voor groepen op muziek waarbij lichaam én geest worden aangesproken. Een tacoyoles duurt circa 75 minuten. Meld je aan voor een gratis proefles via www.tacoyo.nl/hilversum.

Vrijdag 25 juni

Wandeling Dudok

11.00 uur | Dudok Architectuur Centrum

Architectuurwandeling in Hilversum Noordoost. De wandeling gaat langs de woonwijken van Dudok, de industrie van de late 19e eeuw tot nu, enkele scholen en recente ontwikkelingen (van Dudok Revisted tot Villa Industria). Zie voor informatie, kosten en aanmelden: www.dudokarchitectuurcentrum.nl.

Ook weer begonnen met activiteiten? Meld ze dan via Gooiagenda.nl.


Kent u gooiagenda.nl al?

Alleen activiteiten die via gooiagenda.nl worden aangemeld, komen in de agenda van onze krant en op de website.

Gaat uw activiteit niet door?
In uw account onder het kopje ‘Mijn Items' kunt u uw berichten zelf verwijderen of wijzigen.