De eerste namen zijn bekend.
De eerste namen zijn bekend.

Stadspark op Stationsplein decor van De Vorstin Kweeksessies: vier zaterdagen optredens

Cultureel

HILVERSUM - De Kwekerij, het stadspark op het Stationsplein in Hilversum, is in augustus het decor van De Vorstin Kweeksessies. Vier zaterdagen lang zijn er optredens van artiesten van Nederlandse bodem.

De Vorstin Kweeksessies zijn een initiatief van Hilversum Marketing, De Vorstin, De Kwekerij en gemeente Hilversum en maakt onderdeel uit van het programma Summer in the City 2021. “Ondanks COVID-19 vonden we het heel belangrijk om deze zomer juist onze programmering door te laten lopen”, aldus Jim van Kooten van de Vorstin. “Muziek zorgt namelijk echt voor verbinding, iets dat enorm belangrijk is in deze periode. We hebben gekozen voor een combinatie van opkomende en gevestigde eigentijdse artiesten welke past in een ontspannen festivalsfeer.”

Live muziekbeleving
Carlijn Bolt van Hilversum Marketing vult aan: “We zijn enorm trots op het feit dat we ondanks alle maatregelen toch iets moois gaan neerzetten samen met De Vorstin. Met deze concerten hopen we dat inwoners en bezoekers van Hilversum veilig kunnen genieten van een live muziekbeleving. De Kwekerij biedt voor deze live-concerten natuurlijk een perfecte buitenlocatie, midden in de stad.”

Zaterdag 7 augustus bijten S10 en Joshua J het spits af. In de week erop is het de beurt aan RONDÉ en Bente. De artiesten voor de laatste twee zaterdagen worden op een later tijdstip bekend gemaakt. Er is iedere avond plaats voor tweehonderd muziekliefhebbers en er hoeft niet vooraf getest te worden. Door vaste zitplaatsen is een veilige anderhalve meter gegarandeerd, is de uitleg.

De concerten vinden plaats op zaterdag 7, 14, 21 en 28, augustus. Tickets kosten 10 euro en zijn inclusief twee consumpties. De deuren gaan om 19.00 uur open en het programma duurt tot 22.00 uur. Voor de laatste informatie en de kaartverkoop, zie devorstin.nl.


S10.


Joshua. 


RONDÉ


Bente.