Afbeelding
Foto: Maarten J. Eykman

Gluren bij de Buren op meer dan 25 adressen in Hilversum

Cultureel

HILVERSUM - Op meer dan 25 adressen kunnen Hilversummers Gluren bij de Buren. Dit culturele evenement staat op zondag 5 september op de kalender.

Volgens Tim Kamphuis, programmamaker Gluren bij de Buren Hilversum, staat er een bonte verzameling van Hilversumse tuinen en bijbehorende optredens op het programmeringsboeket van de 2021-editie. Meer dan 25 Hilversummers slaan begin september de tuinhekken open en toveren hun buitenruimte om tot podium,zoals dat in deze tijd hoort is dat geheel coronaproof.

 Op avontuur naar cultuur, iets dat vanwege de coronarestricties lang niet kon. Zondag 5 september verwelkomen diverse Hilversummers hun buurtgenoten in hun tuin met een lokale act. Dat varieert van jazzbands tot een handlezer en van theatermakers tot aan andere podiumkunstenaars.

In iedere buitenruimte treedt een act drie keer op tussen 12.00 en 17.00 uur. Alle optredens zijn gratis te bezoeken maar wel geldt er een zogeheten ‘pay what cou can-entree’. Ofwel: betaal wat je ervoor over hebt. 

Wie alvast wil grasduinen in het Hilversumse aanbod kan een blik werpen www.glurenbijdeburen.nl. Daar is het complete programma te vinden.