'Ma France en chansons', zondag 17 oktober.
'Ma France en chansons', zondag 17 oktober.

Vrijdag 15 oktober

Ride for Charity

9.00 uur | Ride XL

Tijdens het Ride for Charity event zal er op 15 t/m 17 oktober worden gemountainbiket voor het goede doel. Het startpunt is vanaf Ride XL in Hilversum. Mail info@ride-xl.com of bel 035-5446937 om je in te schrijven.

Borrelmiddag 

14.30 uur | De Zoutkeet

Borrelmiddag van 14.30-17.00 uur in wijkcentrum De Zoutkeet.

Herensociëteit

15.00 uur | Viore centrum voor
iedereen die leeft met kanker

Voor mannen die met kanker te maken hebben (bij henzelf of bij hun partner) organiseert Viore wekelijks een herensociëteit. In een ongedwongen sfeer kunnen mannen hier met elkaar in gesprek. Aanmelden is niet nodig. Kosten € 6,-.

Metropole Orkest Cellos 

20.15 uur | Muziekcentrum van de Omroep (MCO)

Release van het album 'Metrocelli' met een concert in intieme setting in het MCO, Hilversum. Van Dolf van der Linden tot Nirvana.

Zaterdag 16 oktober

Costerustuin

Costerustuin | Zonnelaan 4-Z

De tuin is nu op zijn mooist. Kom vooral langs om ideeën op te doen en te genieten van de pracht en praal van de enorme hoeveelheid planten in bloei. Dagelijks geopend.

Zumba & Strong Nation

10.30 uur | Anna's Hoeve

Simpelweg een plezier om gezond te blijven! Onder leiding van ervaren instructrice Eli, die inmiddels op verschillende sportscholen op de agenda staat met deze en ook andere lessen. Kom langs voor meer info of bel 06-25183514 of contact@eliworx.fit.

Vituskerk open 

14.00 uur | Vituskerk

Tot eind oktober zal de rooms-katholieke Vituskerk aan de Emmastraat elke zaterdagmiddag opengesteld zijn van 14.00 tot 17.00 uur. De organiserende werkgroep hoopt hiermee niet alleen toeristen een dienst te bewijzen, maar ook bewoners van Hilversum.

Studenten Gitaar Ensemble 

20.15 uur | Muziekcentrum van de Omroep (MCO)

Het Studenten Gitaar Ensemble Nederland presenteert hun tweede cd: '20/21'. Op 16 oktober geven zij in het MCO in Hilversum samen met de topgitaristen van het duo Elias/Cordas een concert met muziek van o.a. Piazzola, Bartók en Garcia.

Zondag 17 oktober

Rouwcafé

14.00 uur | Begraafplaats
Zuiderhof

In De Einder op Zuiderhof bent u van harte welkom voor een ontmoeting met lotgenoten of om gewoon even te genieten van het uitzicht op de Hoorneboegse Heide met een kop koffie of thee. De entree is vrij. 

‘Ma France en chansons’

14.00 uur | Theater Kleintje Kunst

We zijn trots om Philippe Elan te mogen ontvangen met zijn prachtige voorstelling ‘Ma France en chansons’. Reserveren en coronacheck verplicht: theaterkk@gmail.com. Entree: € 18,-.

Dana Zemstov, viool

14.30 uur | De Kruisdam

Dana Zemstov komt weer naar de Kruisdam en speelt die middag werken van o.a. Johan Sebastiaan Bach, Michael Kugel en Nicolo Paganini.

Dinsdag 19 oktober

Tacoyo Hilversum

19.00 en 20.30 uur |
Wilhelminaschool (gymzaal)

Een unieke, leuke en afwisselende intervaltraining op muziek waarbij lichaam én geest worden aangesproken. Meld je aan voor een gratis proefles via www.tacoyo.nl/hilversum.

Lezing

20.00 uur | Rozenkruis
Centrum Hilversum

Op 19 oktober om 20.00 uur organiseert het Rozenkruis Hilversum een lezing met PowerPoint getiteld: 'Leonardo geniale alleskunner'. Toegang vrij na aanmelding vooraf. Info www.rozenkruis.nl/hilversum of 023-5186185. 

Woensdag 20 oktober

Massage bij kanker

10.00 uur | Viore centrum voor
iedereen die leeft met kanker

Elke woensdag is massage bij Viore mogelijk voor kankerpatiënten door een gespecialiseerde masseur. Bij kanker kan dit fysiek en mentaal veel ontspanning geven. Mail: info@viore.org of bel 035-6853532. Info/kosten: viore.org, programma Viore verzorgt.

Yoga bij ziekte en herstel

10.00 uur | Viore centrum voor
iedereen die leeft met kanker

Yoga bij ziekte en herstel, bedoeld voor mensen die leven met kanker bij Viore. Rustgevende yogahoudingen, ademhalingsoefeningen aangepast aan ieders mogelijkheden. € 5,- per keer. viore.org/programma/yoga-bij-ziekte-en-herstel of aanmelden@viore.org.

Reisloket

12.30 uur | Wijkcentrum
de Zoutkeet

Senioren: bezoek het 'Reisloket' voor informatie, advies en gratis uitproberen ov. Met welke bus kan ik naar mijn familie? En hoe zit dat nou met de ov-chipkaart?

Ombudsteam PvdA 

19.30 uur | Lopes Dias

In 10 jaar hebben wij al 1000 mensen kunnen helpen. Om nog meer mensen te kunnen helpen hebben wij besloten om ook een spreekuur te starten in wijkcentrum Lopes Dias. Elke eerste en derde woensdag van de maand. Onze hulp is gratis.

Engelenhealingavond

19.30 uur | Praktijk LAV

Een avond van 1,5 uur met een engelenhealing.
Breng je wensen in en laat de engelen de healing voor jou inzetten. www.lisetteanne.com.

Donderdag 21 oktober

Tacoyo 

19.00 uur | Wilhelminaschool (gymzaal)

Een unieke, leuke en afwisselende intervaltraining op muziek waarbij lichaam én geest worden aangesproken. Toegankelijk voor iedereen. Wil je ook een keer meedoen? Meld je dan aan voor een gratis proefles via www.tacoyo.nl/hilversum.

Vrijdag 22 oktober

Tai chi lessen (senioren)

10.00 uur | Corversbos

Tai chi lessen op vrijdagmorgen van 10.00 tot 11.00 uur op de sportvelden achter de Schuttersweg (door het fietstunneltje). Initiatief van Senver.nl. Aanmelden via inschrijving@senver.nl. Eerste les gratis om te kijken of het bevalt.

Speksteen bewerken

10.00 uur | Viore centrum voor
iedereen die leeft met kanker

Leer een mooie vorm te maken uit speksteen, zacht en makkelijk te bewerken. Kosten € 5,-. Je kunt je aanmelden via aanmelden@viore.org, 035-6853532, viore.org/agenda.

Borrelmiddag 

14.30 uur | Wijkcentrum
de Zoutkeet

Borrelmiddag van 14.30-17.00 uur in De Zoutkeet.

Theater Dudokfestival

19.30 uur | MediaPark

Op 22 & 23 oktober vindt het pop-up-Dudokfestival plaats. Op drie locaties kunt u genieten van cabaret, spoken word en klassieke muziek met een moderne twist. Zie www.dudokfestival.nl voor meer informatie en kaartverkoop.

Zaterdag 23 oktober

Zumba & Strong Nation

10.30 uur | Anna's Hoeve

Simpelweg een plezier om gezond te blijven. Onder leiding van ervaren instructrice Eli, die inmiddels op verschillende sportscholen op de agenda staat met deze en ook andere lessen. Kom langs voor meer info of bel 06-25183514 of contact@eliworx.fit.

Zondag 24 oktober

'Winterreise Zomertijd' 

14.30 uur | Theater Kleintje Kunst

Dans Mime Theater Company TiNaNiNaNi met hun voorstelling 'Winterreise Zomertijd'. Een combinatie van dans en liederen van Schubert. Reserveren/coronacheck verplicht: theaterkk@gmail.com. Entree: € 15,-.

Ook weer begonnen met
activiteiten? Meld ze dan via
Gooiagenda.nl.


Kent u gooiagenda.nl al?

Alleen activiteiten die via gooiagenda.nl worden aangemeld, komen in de agenda van onze krant en op de website. Als u een foto bijvoegt, valt uw activiteit nog beter op.



'Winterreise Zomertijd', zondag 24 oktober.