'Op naar spetterende week'

Vervolg van de voorpagina

‘Op naar een spetterende week', schrijft wethouder Karin Walters (LHBT) bij de opening van de Gooische Rainbow Week op social media. Tot en met vrijdagavond zijn er nog allerlei activiteiten.
De organisatie is in handen van de deze zomer opgerichte Stichting Gooi en Vecht Inclusief. Belangrijkste doel van deze speciale week is om op zo veel mogelijk manieren aandacht te vragen voor sociale acceptatie, veiligheid en zichtbaarheid van LHBTI-personen in de hele Gooi en Vechtstreek.
Afgelopen maandag, Coming Out Day, werd op verschillende plekken - onder meer bij scholen - de regenboogvlag gehesen. De afgelopen dagen waren er allerlei activiteiten in Hilversum en ook WIjdemeren en Huizen. Vrijdagavond is de slotavond met om 18.00 uur de ‘kleinste Pride Walk van Nederland' van Café Brabant (Noorderweg 72) naar de Vorstin op de Koninginneweg. In het Hilversumse poppodium is vervolgens het Rainbow Ball met diverse artiesten, waaronder Johnny Logan. Meer nieuws en informatie op www.gooienvechtinclusief.nl.