Afbeelding
Foto: © Foto Miché / Bastiaan Miché
Update

Forse kritiek trainer ‘t Gooi op spelersgroep na nederlaag tegen Olympia: de zesde op rij

Sport

In de voetbalderby tussen sv Olympia25 en SC ‘t Gooi was de thuisploeg het meest effectief. Het werd, in een duel met veel persoonlijke fouten, een 5-2 zege voor de ploeg van coach Danny Wiersma. Zijn collega van ‘t Gooi, Azzadine Harchaou, was na afloop not amused. 

Door deze verdiende overwinning is Olympia met een zevende plaats de hoogst geklasseerde Hilversumse ploeg in de 3e klasse C van het zaterdag amateurvoetbal. ‘T Gooi heeft na zes duels slechts nog geen punt en staat stijf laatste. Na het duel liepen beide trainers dan ook met een totaal verschillend gevoel van het veld. Wiersma was vanzelfsprekend tevreden met eindelijk de tweede overwinning na zes gespeelde wedstrijden. 

Bij Azzadine Harchaou van ’t Gooi daalde het humeur na de zesde nederlaag op rij tot ver onder het vriespunt. Op de vraag of het dit keer weer tegenzat was het even stil. Vervolgens ontplofte hij: “Nee, het zat niet tegen. De nederlaag hebben we vooral aan ons zelf te wijten. De opkomst bij de training is minim..