Afbeelding
Foto: © Foto Miché / Bastiaan Miché

Wapenschild van Hofleverancier hangt nu ook bij Hilversumse vestiging Oldenhof

Bedrijven

Het is de ‘kroon op een rijke historie van 200 jaar.’ Dat zegt mede-eigenaar Barry Voorhorst van Kookwinkel Oldenhof nu het familiebedrijf zich sinds kort Hofleverancier mag noemen. Vervolgens mag burgemeester Pieter Broertjes voor de ingang van de Hilversumse vestiging het prachtige wapenschild ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’ onthullen. 

Het predicaat wordt uitgereikt aan kleine en middelgrote Nederlandse ondernemingen die een vooraanstaande plaats innemen in de regio en in de branche. De huidige eigenaren Marjolein Kamphuis en Barry Voorhorst zien het predicaat als eerbetoon aan de generaties die sinds de oprichting in 1821 in het bedrijf hebben gewerkt. Het stel heeft de kookwinkel op een hoger niveau gebracht door winkels te openen in binnen- en buitenland en door het opzetten van een webshop voor klanten in onder andere Nederland, België en Duitsland. 

Met kookwinkels in Zwolle, Amersfoort en Hilversum en dochterondernemingen in Den Haag, Maastricht, Antwerpen, Brussel en Keulen kan Oldenhof naast een lange, trotse geschiedenis ook bogen op een reputatie als één van d..