Inloopcentrum Viore
Inloopcentrum Viore Foto: Bart Versteeg

Vanwege coronamaatregelen kan het zijn dat een aantal activiteiten in dit overzicht niet door kan gaan. Doe hiervoor eventueel navraag bij de aanbieder.

Vrijdag 26 november

Tentoonstellingen

12.00 uur | Dudok Architectuur Centrum

Dudok by Iwan Baan, Dudok als stedenbouwer, Hilversum Ontkiemt, Verkeershuisje van Dudok en NSF Radio. Eén ticket geeft toegang tot deze vijf tentoonstellingen. De tentoonstellingen in Tante Jans zijn alleen op zaterdag en zondag open. Meer informatie over de tentoonstellingen en tickets op www.
dudokarchitectuurcentrum.nl.

Wandeling Heikracht

14.00 uur | Beeldentuin
De Zanderij

Maandelijkse gezellige en sportieve Heikrachtwandeling van ca. 7 km. Controleer vlak voor vertrek Heikracht.nl op actuele berichtgeving.

Gezellige inloopmiddag

14.30 uur | Wijkcentrum en speeltuin de Zoutkeet

Zorgeloze borrelmiddag, wekelijks van 14.30 tot 17.00 uur. Een praatje maken met buurtgenoten, kopje koffie/thee of borreltje drinken of gewoon eens langskomen. 

Herensociëteit

15.00 uur | Viore centrum voor
iedereen die leeft met kanker

Voor mannen die met kanker te maken hebben (bij henzelf of bij hun partner) organiseert Viore wekelijks een herensociëteit. In een ongedwongen sfeer kunnen mannen hier met elkaar in gesprek. Aanmelden is niet nodig. Kosten € 6,-.

Zaterdag 27 november

Costerustuin

Costerustuin | Zonnelaan 4-Z

In de herfst en aanloop naar de winter blijft de tuin ons verrassen, met onverwacht mooie taferelen en laat bloeiende planten. De tuin blijft daarnaast ook een oase van rust.

Zumba & Strong Nation

10.30 uur | Anna's Hoeve

Simpelweg een plezier om gezond te blijven. Onder leiding van ervaren instructrice Eli, die inmiddels op verschillende sportscholen op de agenda staat met deze en ook andere lessen. Kom langs voor meer info of bel 06-25183514 of contact@eliworx.fit.

Kerstverkoop Amnesty

11.00 uur | bibliotheek Hilversum

De jaarlijkse kerstverkoop van kaarten, kaarsen en leuke cadeautjes ten behoeve van Amnesty International komt er weer aan. U bent van harte welkom vanaf 11.00 uur.

Cantate op de Brink

16.30 uur | Grote Kerk

Cantate Herz und Mund und Tat und Leben (BWV 147) van J.S. Bach. Na afloop gezamenlijk toosten op het vijftienjarig bestaan van Cantate op de Brink. Meer informatie: www.cantateopdebrink.nl.

Zondag 28 november

Kunstzondag

12.00 uur | Leeghwaterstraat 43A en Larenseweg 109 en 139

Kunstzondag, open ateliers van zes beeldend kunstenaars. Een initiatief van ART Hilversum. Open van 12.00 - 17.00 uur. Zie arthilversum.nl.

Sinterklaas en stoute bakker

14.00 uur | Theater Kleintje Kunst

Vol verwachting klopt ons hart. Sinterklaas komt met zijn pieten weer, traditiegetrouw, naar ons theater voor een bijzonder toneelstukje. Voorstelling om 14.00 uur en 17.30 uur. (Bij voldoende belangstelling is er ook een toneelstukje om 16.00 uur).

Najaarsconcert 

14.30 uur | Martinuskerk

Het Ridderkerks Symfonieorkest geeft een concert in de Martinuskerk. Er worden klassieke stukken gespeeld, waaronder Bruchs 2e vioolconcert. Toegang is vrij, een eigen bijdrage wordt op prijs gesteld.


Concert Belinfante Kwartet

15.30 uur | Het Jagthuis Kamermuziek

Olivia Scheepers - viool, Fiona Robertson - viool, Sophie Vroegop - altviool, Pau Marquès i Oleo - cello Bologne, Brahms, Shaw.

Maandag 29 november

Workshop Energiebesparing

19.30 uur | Raadhuis en
Bibliotheek

In de workshop Energiebesparing wisselen we tips uit om energie en dus geld te besparen. Je ontvangt een tegoedbon van € 70,-. Maximaal 10 pers. Aanmelden voor een avond in het raadhuis of middag in de bibliotheek (november/december) kan via de website www.hilversumbespaart.nl.

Dinsdag 30 november

Open Huis

10.00 uur | Het Palet, Leger des Heils

Een lekkere bak koffie, een goed gesprek, creatieve activiteit of een spelletje doen. Het is te vinden in de Huiskamer van de Buurt. Onze vrijwilligers ontvangen je vriendelijk, open huis voor iedereen.

Gespreksgroep

13.00 uur | Viore centrum voor
iedereen die leeft met kanker

Viore organiseert gespreksgroep 'Als genezen niet meer mogelijk is' voor wie leeft met kanker, het gaat om verwerking en aanvaarding. Kosten € 30,- voor 6 bijeenkomsten. aanmelden@viore.org of viore.org/gespreksgroep-als-genezing-niet-meer-mogelijk-is.

Webinarserie Licht

20.00 uur | Praktijk LAV

Een webinarserie van 5 dinsdagavonden met iedere avond een ander thema, maar met als rode draad het licht in ons versterken en bestendigen. Meer informatie: info@lisetteanne.com.

Woensdag 1 december

Massage bij kanker

10.00 uur | Viore centrum voor
iedereen die leeft met kanker

Elke woensdag is massage bij Viore mogelijk voor kankerpatiënten door een gespecialiseerde masseur. Bij kanker kan dit fysiek en mentaal veel ontspanning geven. Mail: info@viore.org of 035-6853532. Info/kosten: viore.org, programma Viore verzorgt.

Yoga bij ziekte en herstel

10.00 uur | Viore centrum voor
iedereen die leeft met kanker

Yoga bij ziekte en herstel, bedoeld voor mensen die leven met kanker bij Viore. Rustgevende yogahoudingen, ademhalingsoefeningen aangepast aan ieders mogelijkheden. €5,- per keer. viore.org/programma/yoga-bij-ziekte-en-herstel of aanmelden@viore.org.

Open Huis

10.00 uur | Het Palet, Leger des Heils

Een lekkere bak koffie, een goed gesprek, creatieve activiteit of een spelletje doen. Het is allemaal te vinden in de Huiskamer van de Buurt. Onze vrijwilligers ontvangen je vriendelijk. Een open huis voor iedereen.

Pilates bij ziekte en herstel

13.30 uur | Viore centrum voor
iedereen die leeft met kanker

Pilates bij ziekte en herstel, bij Viore voor wie leeft met kanker. Begeleid door een ervaren pilatesdocent. Elke woensdagmiddag van 13.30 - 14.30 uur. Info/aanmelden: viore.org/programma/pilates-bij-ziekte-en-herstel of aanmelden@viore.org, 035-6853532.

Energieloket 

15.00 uur | Bibliotheek Hilversum

Hilversummers kunnen elke woensdag tussen 15.00 - 17.00 uur vragen stellen over duurzaam wonen bij de energiecoach. Stel al je grote en kleine vragen over bijvoorbeeld isoleren, verbouwen, apparatuur of offertes.

Ombudsteam PvdA Hilversum 

19.30 uur | Lopes Dias

In 10 jaar hebben wij al 1000 mensen kunnen helpen. Om nog meer mensen te kunnen helpen hebben wij besloten om ook een spreekuur te starten. Elke 1ste en 3de woensdag van de maand. Onze hulp is gratis.

Donderdag 2 december

Open Huis

10.00 uur | Het Palet, Leger des Heils

Een lekkere bak koffie, een goed gesprek, creatieve activiteit of een spelletje doen. Het is allemaal te vinden in de Huiskamer van de Buurt. Onze vrijwilligers ontvangen je vriendelijk. Een open huis voor iedereen.

Nabestaandengroep

14.00 uur | Viore centrum voor
iedereen die leeft met kanker

Viore start 8 bijeenkomsten voor nabestaanden (niet langer dan 3 jaar en niet te recent) met thema's als: afscheid, zorg voor jezelf, herinneren, hoe verder. Naast praten ook o.a wandelen en koken. Meer info: aanmelden@viore.org.

Vrijdag 3 december

Tai Chi lessen senioren

10.00 uur | Corversbos

Tai Chi lessen op vrijdagmorgen van 10.00 tot 11.00 uur op de sportvelden achter de Schuttersweg. Initiatief van Senver.nl Aanmelden via inschrijving@senver.nl. Eerste les gratis om te kijken of het bevalt.

Costerustuin