Zondagochtendwandeling na verlies
Zondagochtendwandeling na verlies

Vanwege coronamaatregelen kan het zijn dat een aantal activiteiten in dit overzicht niet door kan gaan. Doe hiervoor navraag bij de aanbieder.

Vrijdag 3 december

Tentoonstellingen

12.00 uur | Dudok Architectuur Centrum

Dudok by Iwan Baan, Dudok als stedenbouwer, Hilversum Ontkiemt, Verkeershuisje van Dudok en NSF Radio. Eén ticket geeft toegang tot deze vier tentoonstellingen en tot de permanente tentoonstelling Het leven en werk van Dudok. De tentoonstellingen in Tante Jans zijn alleen op zaterdag en zondag geopend. Meer informatie te lezen op www.dudokarchitectuurcentrum.nl.

Herensociëteit

15.00 uur | Viore centrum 

Wekelijks herensociëteit voor mannen die met kanker te maken hebben (bij henzelf of bij hun partner). In een ongedwongen sfeer kunnen mannen hier met elkaar in gesprek. Aanmelden is niet nodig. Kosten € 6,-.

Zaterdag 4 december

Costerustuin

Costerustuinuur | Zonnelaan 4-Z

In de aanloop naar de winter blijft de tuin ons verrassen, met onverwacht mooie taferelen en laatbloeiende planten. De tuin blijft daarnaast ook een oase van rust.

Zumba & Strong Nation

10.30 uur | Anna's Hoeve

Simpelweg een plezier om gezond te blijven. Onder leiding van ervaren instructrice Eli. Kom langs voor meer info: 06-25183514 of contact@eliworx.fit.

Zondag 5 december

Wandeling na verlies

10.00 uur | beeldentuin
De Zanderij

Miranda van den Eijnden organiseert een boswandeling. De wandeling is voor iedereen die verlieservaring(en) door overlijden kent. Bijdrage € 10,-. Graag vooraf aanmelden bij 06-23665687 of info@praktijkartesia.nl.

Dinsdag 7 december

Open Huis

10.00 uur | Het Palet, Leger des Heils

Een lekkere bak koffie, een goed gesprek, creatieve activiteit of een spelletje doen. Onze vrijwilligers ontvangen je vriendelijk. 

Gespreksgroep

13.00 uur | Viore centrum

Viore organiseert gespreksgroep “Als genezen niet meer mogelijk is” voor wie leeft met kanker, het gaat om verwerking en aanvaarding. Kosten € 30,- voor 6 bijeenkomsten. aanmelden@viore.org of viore.org/gespreksgroep-als-genezing-niet-meer-mogelijk-is.

Boekbespreking 

14.00 uur | bibliotheek Hilversum

Eenmalige boekbespreking van ‘De Wandelaar’ van Adriaan van Dis, boek dat uitgereikt werd door de bibliotheken. Aanmelden bij Ineke van de Rotte, ivanderotte@senia.nl of 035-6241880.

TACOYO Hilversum

19.00 uur | Online

Tacoyo is een unieke, leuke en afwisselende intervaltraining op muziek waarbij lichaam en geest worden aangesproken. Toegankelijk voor iedereen. Wil je ook een keer meedoen? Tijdens de lockdown kun je gratis meedoen, elke dinsdag is er een onlineles via Facebook Live. www.facebook.com/tacoyohilversum. 

Woensdag 8 december

Massage bij kanker

10.00 uur | Viore centrum 

Elke woensdag is massage bij Viore mogelijk voor kankerpatiënten door een gespecialiseerde masseur. Bij kanker kan dit fysiek en mentaal veel ontspanning geven. Mail: info@viore.org of 035-6853532. Info/kosten: viore.org, programma Viore verzorgt.

Yoga bij ziekte en herstel

10.00 uur | Viore centrum 

Yoga bij ziekte en herstel, bedoeld voor mensen die leven met kanker bij Viore. Rustgevende yogahoudingen, ademhalingsoefeningen aangepast aan ieders mogelijkheden. € 5,- per keer. viore.org/programma/yoga-bij-ziekte-en-herstel of aanmelden@viore.org.

Open Huis

10.00 uur | Het Palet, Leger des Heils

Een lekkere bak koffie, een goed gesprek, creatieve activiteit of een spelletje doen. Het is allemaal te vinden in de Huiskamer van de Buurt. Onze vrijwilligers ontvangen je vriendelijk. Een open huis voor iedereen.

Pilates bij ziekte en herstel

13.30 uur | Viore centrum 

Pilates bij ziekte en herstel, bij Viore voor wie leeft met kanker. Begeleid door een ervaren pilate docent. Info/aanmelden: viore.org/programma/pilates-bij-ziekte-en-herstel, aanmelden@viore.org, 035-6853532.

Energieloket Hilversum

15.00 uur | bibliotheek Hilversum

Hilversummers kunnen elke woensdag tussen 15.00 en 17.00 uur vragen stellen over duurzaam wonen bij de energiecoach. Stel al je grote en kleine vragen over bv. isoleren, verbouwen, apparatuur of offertes.

Donderdag 9 december

Open Huis

10.00 uur | Het Palet, Leger des Heils

Een lekkere bak koffie, een goed gesprek, creatieve activiteit of een spelletje doen. Onze vrijwilligers ontvangen je vriendelijk.

Nabestaandengroep

14.00 uur | Viore centrum

Viore start 8 bijeenkomsten voor nabestaanden met thema's als: Afscheid, zorg voor jezelf, herinneren, hoe verder. Naast praten ook doen o.a wandelen en koken. Meer info: aanmelden@viore.org.