Werk van Eric Tiggeler.
Werk van Eric Tiggeler.

Vierde expositie Beeldende Kunst in galerie centrum Hilversum

Cultureel

HILVERSUM - In de tijdelijke galerie van ART Hilversum in het centrum start volgende week woensdag de vierde expositie. Tot het eind van het jaar is er werk van negen professionele kunstenaars te zien.

Het gaat om werken van bekende namen als Wouter Stips, Eric Tiggeler en Mark van Praag, maar ook om interessante nieuwelingen zoals fotograaf Veronique Janssen. 

Op het adres Kerkstraat 92 zijn dit najaar vier wisselexposities te zien van steeds negen professionele kunstenaars die wonen of werken in Hilversum. Het initiatief komt van ART Hilversum, voorheen de organisator van de Open Atelierdagen, die nu haar vleugels uitgeslagen heeft. 

Niet alleen deze expositie in het centrum is daar het resultaat van, maar ook Kunstzondagen in de wijken, zes keer per jaar. ART Hilversum kan de activiteiten ontplooien dankzij programma-subsidies van de gemeente Hilversum en financiƫle bijdragen van de deelnemende kunstenaars. De expositie is te bezoeken van woensdag tot en met zondag van 12.00 tot 17.00 uur.