Costerustuin Hilversum.
Costerustuin Hilversum.

Vrijdag 17 december

Vanwege coronamaatregelen kan het zijn dat een aantal activiteiten in dit overzicht niet door kan gaan. Doe hiervoor navraag bij de aanbieder.

Tentoonstellingen

12.00 uur | Dudok Architectuur Centrum

Dudok by Iwan Baan, Dudok als stedenbouwer, Hilversum Ontkiemt, Verkeershuisje van Dudok en NSF Radio. Eén ticket geeft toegang tot deze vier tentoonstellingen en tot de permanente tentoonstelling Het leven en werk van Dudok. De tentoonstellingen in Tante Jans zijn alleen op zaterdag en zondag geopend. Meer informatie te lezen op www.dudokarchitectuurcentrum.nl.

Herensociëteit

15.00 uur | Viore 

Wekelijkse herensociëteit voor mannen die met kanker te maken hebben (bij henzelf of bij hun partner). In een ongedwongen sfeer kunnen mannen hier met elkaar in gesprek. Aanmelden is niet nodig. Kosten € 6,-.

Zaterdag 18 december

Costerustuin, te Hilversum

Costerustuin | Zonnelaan 4-Z

In de herfst en aanloop naar de winter blijft de tuin ons verrassen, met onverwacht mooie taferelen en laat bloeiende planten. De tuin blijft daarnaast ook een oase van rust. Dagelijks geopend.

Zumba & Strong Nation

10.30 uur | Anna's Hoeve

Simpelweg een plezier om gezond te blijven! Onder leiding van ervaren instructrice Eli, die inmiddels op verschillende sportscholen op de agenda staat met deze en ook andere lessen! Kom langs voor meer info of bel 06-25183514 of contact@eliworx.fit.

Tentoonstelling 

14.00 uur | Grote Kerk

De tentoonstelling naar aanleiding van de verwoestende brand 50 jaar geleden is verlengd. Met rondleidingen op inschrijving, orgelbespeling, koffiecorner. Info: www.grotekerkhilversum.nl/tentoonstelling.

Lustrumconcert 

20.15 uur | Oude kerkje aan de Kortenhoefsedijk

De Amstelstrijkers geven een feestelijk concert in de Ned. Hervormde Kerk in Kortenhoef (Kortenhoefsedijk 168). Dirigent Marien van Staalen. Solist Pauline Oostenrijk (hobo).

Zondag 19 december

Bingo

13.30 uur | De Kleine Lelie

Met deze speciale kersteditie doet u mee voor de hoofdprijs van een waardebon van € 20,-. € 6,- per kaart voor acht rondes, inclusief een superronde. Koffie, thee en frisdrank voor € 1,-.

Lichtjeswandeling 

16.00 uur | Meentwerf

Mooie wandelroute met speurtocht langs prachtig verlichte plekjes in de Hilversumse Meent. Met warme choco, glühwein ‘to go’. Wandel ook mee.

Dinsdag 21 december

Open Huis

10.00 uur | Het Palet,
Leger des Heils

Een lekkere bak koffie, een goed gesprek, creatieve activiteit of een spelletje doen. Het is allemaal te vinden in de Huiskamer van de Buurt. Onze vrijwilligers ontvangen je vriendelijk. 

Webinarserie 

20.00 uur | Praktijk LAV

Een webinarserie van vijf dinsdagavonden, met iedere avond een ander thema maar met als rode draad het licht in ons versterken en bestendigen. info: www.lisetteanne.com/winkel/webinarserie-licht/ info@lisetteanne.com.

Kerstbezinning 

20.00 uur | Rozenkruis Centrum
Hilversum

Een Kerstbezinning met gesprek getiteld 'Sprankeling van de eeuwigheid in de tijd'. Je bent van harte welkom! Meer info op www.rozenkruis.nl/hilversum of 023-5186185.


Woensdag 22 december

Yoga bij ziekte en herstel

10.00 uur | Viore centrum voor iedereen die leeft met kanker

Rustgevende yogahoudingen, ademhalingsoefeningen aangepast aan ieders mogelijkheden. € 5,- per keer. Info: viore.org/programma/yoga-bij-ziekte-en-herstel of aanmelden@viore.org.

Energieloket 

15.00 uur | Bibliotheek
Hilversum

Hilversummers kunnen elke woensdag tussen 15.00 - 17.00 uur vragen stellen over duurzaam wonen bij de energiecoach in de bibliotheek. Stel al je grote en kleine vragen over bv. isoleren, verbouwen, apparatuur of offertes.

Ombudsteam PvdA 

19.30 uur | Lopes Dias

In 10 jaar hebben wij al 1000 mensen kunnen helpen. Om nog meer mensen te kunnen helpen hebben wij besloten om ook een spreekuur te starten in wijkcentrum Lopes Dias. Elke eerste en derde woensdag van de maand. Onze hulp is gratis.

Donderdag 23 december

Open Huis

10.00 uur | Het Palet,
Leger des Heils

Een lekkere bak koffie, een goed gesprek, creatieve activiteit of een spelletje doen. Het is allemaal te vinden in de Huiskamer van de Buurt. Onze vrijwilligers ontvangen je vriendelijk. Een open huis voor iedereen!