Vacaturebank Gooise Meren

GOOISE MEREN Hieronder een selectie uit het brede aanbod van vrijwilligersvacatures op de website van Vrijwilligerscentrale Gooise Meren:

- Maak jij Claudia van 36 jaar wegwijs is haar nieuwe woonplaats Bussum? Claudia is een creatieve, gezellige vrouw met veel humor. Zij zoekt een vrijwilliger om iets gezelligs te doen; zij is veel alleen en is daarom op zoek naar een nieuw contact.

- Chauffeurs bestelwagen Voedselbank Naarden-Bussum-Hilversumse Meent. De voedselbank is met spoed op zoek naar twee ervaren chauffeurs voor lokaal vervoer en vervoer naar Amsterdam. Je hebt ervaring met het rijden met een grote bestelbus (rijbewijs B) en je wordt in overleg ingedeeld voor een rit met een gemiddelde duur van twee uur. We zien naar jou uit!

- Op vrijdag tussen 13.30 en 15.30 uur is er in woonzorgcentrum Nusantara een gezellige filmmiddag met bewoners. Wie vindt het leuk om mee te helpen om onze bewoners te voorzien van een hapje en drankje en een praatje? Het is geen probleem als je een keertje niet kunt komen. Je werkt in een gezellig team.

Voor meer informatie zie www.vcgooisemeren.nl of bel naar 06-15875692. Langskomen kan op dinsdag in Bussum (10.00 tot 12.00 uur, Ceintuurbaan 47 in Bussum of op woensdag in Naarden (De Plataan tussen 14.00 en 15.00 uur).


Uitreiking van prijzen uitgesteld

GOOISE MEREN Normaal gesproken worden de vrijwilligersprijzen van de gemeente Gooise Meren uitgereikt in januari. Door de coronaregels is dat dit jaar niet mogelijk. Het gemeentebestuur hoopt nu dat de uitreiking kan plaatsvinden in februari, wanneer de dan geldende coronamaatregelen dat toelaten.   

Alle vier de woonkernen kennen hun eigen vrijwilligersprijs: De Kleine Johannes (Bussum), de Muider Roemer, de Muiderbergse Echo en het Naardens Compliment. In november konden de inwoners kandidaten voordragen. Een jury van de gemeente heeft de winnaars van de prijzen al bepaald. Tot de uitreiking blijft het een verrassing wie het zijn. Naast de vier prijzen voor individuele vrijwilligers wordt dit jaar voor het eerst ook één groepsprijs uitgereikt: de Gooise Meren Prijs.