Afbeelding
Foto: © Foto Miché / Bastiaan Miché

‘Eyecatcher’: bedrijfsverzamelgebouwen Betonhaven razendsnel uitverkocht

Bedrijven

De daadwerkelijke bouw moet nog beginnen, echter de bedrijfsunits, kantoorruimtes en showrooms binnen het project Betonhaven op het Havenkwartier in Hilversum waren al voordat de verkoop van start ging uitverkocht. “Het is een eyecatcher”, zegt Isabelle Smink ‍van ID Makelaars.

Op de plek waar vijftig jaar lang betonmortel werd gemaakt, verrijzen eind dit jaar drie bedrijfsverzamelgebouwen in robuust beton met uitzicht over het Hilversums kanaal. De gebouwen bieden plaats aan bedrijfsunits, kantoorruimtes en showrooms en zijn ontworpen in loft architectuur. In totaal beslaan de drie gebouwen ruim 6.200 vierkante meter. Gebouw A telt 2.530 vierkanter meter verdeeld over vier bouwlagen, gebouw B 1.810 vierkante meter over drie bouwlagen en gebouw C bestaat uit 1.934 vierkante meter over twee bouwlagen. 

Vijf partijen stonden aan de wieg van het project. Opdrachtgever 4e Haven BV van Eelko van Kooten zocht de samenwerking met ID Bedrijfsmakelaars en betrok Selexion Group BV als Bouwmanagement bij het project. Voor ..