Het debat is in de Morgenster.
Het debat is in de Morgenster.

Verkiezingsdebat in de Morgenster over groen en duurzaam Hilversum

Natuur en Milieu

HILVERSUM - “Aanpakken en Loslaten: Hoe krijgen we Hilversum duurzaam en inclusief?” Zo luidt het motto van het verkiezingsdebat dat Hilversum100 samen met de Gooi en Eembode en het Kimaatmanifest organiseert.

Het debat vindt plaats op 1 maart; ruim twee weken voor de gemeenteraadsverkiezingen. We dagen in dit debat de politieke partijen uit om kleur te bekennen. Ook de Hilversumse inwoners krijgen de kans om vragen rond een duurzaam, groen en inclusief Hilversum te stellen. 

Daarvoor nodigen wij alle Hilversummers uit om vóór 1 februari een bondige vraag of stelling in te sturen die wij aan de kandidaat-raadsleden willen voorleggen. Mensen kunnen de boodschap kracht bijzetten door er 1 maart bij te zijn zodat we er een interactieve, spetterend avond van kunnen maken die de raadsleden bij zal blijven.

Het debat zal 1 maart ’s avonds plaatsvinden in De Morgenster aan de Seinstraat (onder voorbehoud van de Covid-19 ontwikkelingen). Alle politieke partijen die deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart zijn uitgenodigd mee te doen. Stuur een email met uw stelling of vraag voor 1 februari naar ‘verkiezingsdebat@hilversum100.nl‘