Afbeelding
Foto: Kasteel De Hooge Vuursche.

Kasteel De Hooge Vuursche tweede populairste trouwlocatie van Nederland

Cultureel

HILVERSUM - Kasteel De Hooge Vuursche valt voor het zesde jaar op rij in de prijzen. Het kasteel dat tussen de bossen bij Hilversum en Baarn ligt, is tweede geworden bij de landelijke Trouwlocatie van het Jaar Verkiezing 2022. 

Hoeve Landzicht uit Nieuwer Ter Aa pakt de eerste plaats en de derde plaats is voor De Landgoederij in Bunnik. Platform Toptrouwlocaties maakt ieder jaar de winnaars bekend, op basis van de meeste aanvragen. 

Het bijzondere kasteel De Hooge Vuursche is al jaren een populaire locatie voor bruidsparen. Het kasteel ligt op een landgoed van negentien hectare. “Na twee zware jaren zijn wij weer heel blij dat wij voor de zesde keer op een rij in de prijzen vallen”, aldus Rozella de Klaver van de overkoepelende organisatie Event Company. “Zeker in deze coronatijd is het heel fijn om te merken dat bruidsparen weer vertrouwen hebben en plannen maken voor dit jaar en voor 2023.”

Ook is er blijdschap omdat ze weer echt open mogen voor huwelijken met een aansluitend een spetterende feestavond. De Klaver: “Waar we helemaal trots op zijn, is de waardering van de bruidsparen met een 9,1 want daar draait het allemaal om.” 

Het is het elfde jaar op rij dat Toptrouwlocaties de populairste locaties van ons land bekend maakt. De organisatie is overkoepelend voor één van de grootste trouwplatformen van Nederland, waar één op de drie bruidsparen hun trouwlocatie vindt. Een overzicht van alle prijswinnaars staat op weddingplanner.nl.