Middag-bridge Hilversum.
Middag-bridge Hilversum.

Vrijdag 25 februari

NVA Autisme Info/Inloop

10.00 uur | bibliotheek Hilversum

Voor iedereen met en/of die te maken krijgt met autisme. Info, bijpraten, iemand die de weg wijst of even naar je luistert? Je bent welkom bij onze vrijwillige ervaringsdeskundigen. Elke vrijdag van 10.00 - 12.00 uur. (m.u.v. schoolvakanties).

Tentoonstellingen Dudok

12.00 uur | Dudok Architectuur Centrum

W.M. Dudok als stedenbouwer, Dudok by Iwan Baan, My Digital Dudok, Het leven van Dudok, Waar klokken zingen, Hilversum Ontkiemt en NSF Radio (de laatste twee zijn in gebouw Silverpoint en alleen op zaterdag en zondag open). Zie dudokarchitecuurcentrum.nl.

Heikracht-wandeling

14.00 uur | Boshut

Een wandeling van ca. 7,5 km. vanaf de boshut hoek Bachlaan-Bussumergrintweg. Zie Heikracht.nl.

Zaterdag 26 februari

Het Utrechts Requiem

14.30 uur | Wijkcentrum
De Kruisdam

Het klassieke requiem is een dodenmis voor het zielenheil van de overledene. In het Utrechts Requiem gaat het juist over levenden met een ingrijpend verhaal, die pogen voor zichzelf een paradijs op aarde te maken.  

Zondag 27 februari

Kinderconcert

11.00 uur | Muziekcentrum van de Omroep (MCO)

Een theatraal vrolijk familieconcert vol (on)herkenbare klanken, beweging en humor door Orkaan ensemble vier. Voor iedereen van 4-104 jaar. Een theatraal concert zonder woorden. Zie voor tickets www.mcogebouw.nl/agenda.

‘U bent mijn moeder’

14.30 uur | Theater Kleintje Kunst

Theatergroep Troost speelt hun voorstelling ‘U bent mijn moeder'. In 1981 schreef en speelde Joop Admiraal dit toneelstuk. Reserveren/coronacheck verplicht: theaterkk@gmail.com. Entree € 18,-.

Simon Rigter Quartet

16.00 uur | Muziekcentrum van de Omroep (MCO)

Serie Jazz in studio 2 MCO From The Past: eerbetoon door het Simon Rigter Quartet. De vier musici van het Simon Rigter Quartet kennen elkaar al jaren en speelden in verschillende bezettingen al regelmatig samen.Voor tickets zie www.mcogebouw.nl/agenda.

Maandag 28 februari

Middagbridge Hilversum

13.30 uur | Sociëteit de Unie

Wekelijks bridgen op maandagmiddag bij gemengde Bridgeclub ‘t Gooi in Sociëteit De Unie, ‘s-Gravelandseweg 57 te Hilversum. Meer informatie: Ada Nollet, 035-6242032, ada.nollet@hotmail.com.

Dinsdag 1 maart

Open Huis

10.00 uur | Huiskamer van de Buurt Bussumerstraat

Zin in een beetje gezelligheid, een lekkere kop koffie en/of een goed gesprek? Loop dan eens binnen in onze Huiskamer van de Buurt. Iedereen is welkom! Meer info? Bel 06-13062672 

Bingo

13.30 uur | Huiskamer van de Buurt Bussumerstraat

In de even weken houden we op dinsdagmiddag een gezellige bingo! We vragen een eigen bijdrage van € 1,- voor drie spelrondes met leuke prijsjes. Natuurlijk is er koffie! Meer info? Bel met 06-13062672

Raadhuisconcert 

20.15 uur | M-Mediagebouw

Het jonge Delta Pianotrio speelt o.a. het Dumky-trio van Dvorak. Aangepaste grotere locatie i.v.m. corona: M-Mediagebouw. 

Woensdag 2 maart

Soepdag

12.00 uur | Huiskamer van de Buurt Bussumerstraat

Natuurlijk ga je op woensdag naar de oergezellige markt in het centrum. Kom dan bij ons een lekkere kop soep eten, uiteraard met een lekker broodje erbij, voor maar één euro. Gezelligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Meer info? Bel 06-13062672.

Levensmoed als ware kunst

20.00 uur | Bibliotheek Hilversum

De Hilversumse ontwikkelingspsycholoog Steven Pont spreekt over levensmoed. Wat is het precies? Is het aangeboren of kun je het aanleren en verder ontwikkelen? Lezing en discussie in het café van de Hilversumse bibliotheek. Entree: € 3,-. 

Donderdag 3 maart

Mantelzorgsalon Djembé

11.00 uur | Wijkcentrum De Koepel

Iedere 1e donderdag van de maand een activiteit ter ontspanning, ontmoeting en ondersteuning. Aanmelden of info: Labeelen@versawelzijn.nl, 06- 13306590.

Ook weer begonnen met
activiteiten? Meld ze dan via
Gooiagenda.nl.
Gaat uw activiteit niet door?
Verwijder hem dan uit de agenda.