Ben Bus.
Ben Bus. Foto: © Foto Miché / Bastiaan Miché

Bestuur van Ondernemersvereniging Arenapark en Laapersveld doet aangifte tegen oud-voorzitter

Politie & justitie

Het al enige tijd durende conflict tussen het bestuur van Ondernemersvereniging Arenapark en Laapersveld (OVAEL) en oprichter/oud-voorzitter Ben Bus lijkt steeds verder uit de hand te lopen. Het bestuur beschuldigt Bus namelijk van verduistering/diefstal en heeft aangifte gedaan.

“Ik kan er niet bij met mijn hoofd”, zegt de huidige bestuursvoorzitter Michael van der Tweel. “Dit is echt een stap te ver. Woensdag hebben we aangifte gedaan bij de politie, vervolgens hebben we ook de gemeente, het Stadsfonds en de pers geïnformeerd. De recherche onderzoekt het nu. En Ben Bus is bijvoorbeeld ook lid van de GAC (Gooise Atletiek Club, red.). De voorzitter daarvan belde mij ook al met de vraag wat er aan de hand is?”

Bus is zeker geen onbekende binnen de Hilversumse politiek en verschillende (ondernemers)verenigingen. Hij was tot vorig jaar langere tijd commissie- en (tijdelijk) raadslid namens Leefbaar Hilversum en zet/zette zich met name op het gebied van duurzaamheid in voor bedrijventerreinen als Zuid-West en het Medi..