Harco van den Hil.
Harco van den Hil. Foto: Bastiaan Miché

'Een kroon op ons werk'

Vervolg van de voorpagina

Plabeka (Platform Bedrijven en Kantoren) vraagt voor deze thema's extra aandacht door succesvolle initiatieven te belonen wanneer zij zich op deze thema's onderscheiden. Door het uitreiken van de bokalen wil Plabeka uitzonderlijke initiatieven, plannen of projecten voor toekomstbestendige bedrijventerreinen in de MRA erkennen. Er zijn drie categorieën: Energietransitie op bedrijventerreinen, Organisatiegraad van bedrijventerreinen en Gemengde woon-werkgebieden.
Ondernemersvereniging Hilversum Zuid West (OVHZW) is genomineerd in de categorie Energietransitie, al was volgens voorzitter Harco van den Hil van de commissie duurzaam binnen OVHZW 'Organisatiegraad' ook zeker een mogelijkheid. Op beide terreinen zijn de afgelopen jaren immers flinke stappen gezet. "Als het lukt, is dit een kroon op ons werk.”

De prijzen worden uitgereikt tijdens het MRA-congres ‘State of Sustainability' op 21 september in de Tinfabriek in Naarden. Namens OVHZW zijn Van den Hil, Mol en Eric van der Vegt hierbij aanwezig.