Vacaturebank Gooise Meren

GOOISE MEREN Hieronder een selectie uit het brede aanbod van vrijwilligersvacatures op de website van Vrijwilligerscentrale Gooise Meren:

- Respijtvoorziening Retrovo in Bussum is een voorziening waar inwoners uit Gooi en Vechtstreek tijdelijk tot rust kunnen komen. Wij zoeken vrijwilligers die met onze gasten iets creatiefs of een spelletje willen doen of een wandelingetje maken. Gewoon er even voor iemand zijn die in een kwetsbare positie verkeert. Wij gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden, je inzet is altijd flexibel.

- Werk je graag met mensen in een boeiende baan? Bibliotheek Muiden is op zoek naar een gastvrouw of gastheer om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Je werkt zelfstandig in een vast rooster voor een dagdeel in de week.

- Forteiland Pampus in Muiden gaat binnenkort weer open voor bezoekers. Vanaf april zijn wij weer op zoek naar gastvrouwen of gastheren voor op het eiland. Je heet bezoekers welkom, staat in het informatiepunt of geeft voorlichting bij de interactieve presentatie. Je werkt in een gezellig team van vrijwilligers en je wordt goed ingewerkt. Dag is in overleg.

Voor meer informatie zie www.vcgooisemeren.nl of bel naar 06-15875692. Langskomen kan op dinsdag in Bussum (10.00 tot 12.00 uur, Ceintuurbaan 47 in Bussum of op woensdag in Naarden (De Plataan tussen 14.00 en 15.00 uur).


MS Fonds zoekt coördinator voor collecte

NAARDEN Het Nationaal MS Fonds is op zoek naar een collecte-coördinator in Naarden voor de aankomende collecteweek van 27 juni tot en met 2 juli 2022. 

Wil jij je inzetten voor meer onderzoek naar de oplossing voor en het ontstaan van MS in de toekomst en ook voor een beter leven met MS nu? Vind je het leuk om nieuwe sociale contacten te leggen terwijl je een onmisbare bijdrage levert? Als coördinator onderhoud je contact met de collectanten in jouw plaats, bestel en deel je de collectematerialen uit en zorg je voor de financiële en administratieve afhandeling van de opbrengsten. De werkzaamheden vinden plaats van midden april tot en met juli.

Aanmelden: collecte@nationaalmsfonds.nl.