Inschrijving Jachtseizoen is geopend

NAARDEN Gooise Meren Beweegt heeft de hulp van 6- tot 12-jarigen nodig. Op woensdag 4 mei is het zover: de tweede editie van het Jachtseizoen. Dit keer in Naarden.

Vorige keer hebben jullie buurtsportcoach Sidney weten te vangen. Nu loopt buurtsportcoach/boef Claudia nog vrij rond! Tussen 10.00 en 15.00 uur vindt rond Sportcentrum De Lunet in Naarden een kennismaking met verschillende sporten plaats en wordt gezamenlijk gezocht naar de verdwenen Claudia. Deelname, inclusief lunch, kost 2 euro.

Inschrijven via de website van Gooise Meren Beweegt.


Vacaturebank Gooise Meren

GOOISE MEREN Hieronder een selectie uit het brede aanbod van vrijwilligersvacatures op de website van Vrijwilligerscentrale Gooise Meren:

- De Vrijwilligerscentrale is voor het geven van Engelse les aan Oekraïense vluchtelingen op zoek naar vrijwilligers met ervaring in het lesgeven. Wie vindt het leuk om een groepsles Engels op basisniveau te geven? De deelnemers kijken naar jou uit. Het gaat om een les van maximaal 1,5 uur per keer.

- Op woensdagavond 11 mei willen we met een schaakgroepje in deMess in Naarden gaan starten. Het zijn beginners en iets gevorderden. Wij zoeken een enthousiaste schaker die het leuk vindt om een uurtje les te geven en daarna nog een uurtje met elkaar te schaken. Wij willen ook vluchtelingen uit Oekraïne en andere geïnteresseerden uitnodigen voor deze schaakavonden. 

- De Groene Ruijter in Bussum is voor haar fietswerkplaats, vanwege aanvraag voor fietsreparatie en in goede staat brengen van fietsen voor Oekraïense vluchtelingen, op zoek naar een handige fietsreparateur. Het liefst op vrijdag. Dus ben je technisch en heb je affiniteit met fietsen, dan ben je van harte welkom op maandag en/of vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur.

Voor meer informatie zie www.vcgooisemeren.nl of bel naar 06-15875692. Langskomen kan op dinsdag in Bussum (10.00 tot 12.00 uur, Ceintuurbaan 47 in Bussum of op woensdag in Naarden (De Plataan tussen 14.00 en 15.00 uur).