Nachtelijk ongeval; man naar ziekenhuis

BUSSUM Op de Oud-Bussumerweg heeft zaterdagmorgen omstreeks 03.25 uur een ongeval plaatsgevonden. Een van de betrokkenen is met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Bij het ongeval kwam een scooterrijder hard ten val en kwam tegen een boom tot stilstand. Volgens omstanders moest de scooterrijder uitwijken voor een fietser die hem tegemoet reed. Hierbij verloor hij de macht over het stuur. Hoe ernstig de verwondingen van de man op de scooter zijn, is niet bekend. De fietser bleef ongedeerd.


Reddende engel meldt zich bij redactie

BUSSUM De man naar wie een dochter zocht omdat hij boodschappen voor haar moeder had gepind, is gevonden. Het is de Bussumer Aad van Veelen.

Hij betaalde de rekening van ruim 50 euro voor de mevrouw, die in de Ekoplaza aan de Huizerweg haar pincode niet meer wist. Haar te hulp schieten, vond de Bussumer heel normaal. Hij is pastoraal werker bij de Wilhelminakerk en helpt wel vaker mensen, zo vertelde hij. De dochter heeft de 'reddende engel' gevraagd een Tikkie te sturen om de rekening te vereffenen. Ook zou ze als dank nog met een bos bloemen bij hem langsgaan.


Twee gewonden bij auto-ongeluk

BUSSUM Twee personen zijn vrijdagmiddag rond kwart voor drie gewond geraakt bij een kop-staartbotsing op de Amersfoortsestraatweg.

Ter hoogte van de Leeuweriklaan reed een pakketbezorger achter op een auto. De ambulance kwam ter plaatse en heeft beide automobilisten naar het ziekenhuis gebracht. De weg was gedurende enige tijd voor het verkeer afgesloten.