Vacaturebank Gooise Meren

GOOISE MEREN  Hieronder een selectie uit het brede aanbod van vrijwilligersvacatures op de website van de Vrijwilligerscentrale Gooise Meren:

- Voor de tweedehandskledingwinkel van de buurthuiskamer van het Leger des Heils in Bussum bij de Wilhelminakerk zoeken wij winkelmedewerkers. Vind jij het leuk om mensen te helpen met het uitzoeken van de juiste kleding? Ons winkeltje is het visitekaartje van onze huiskamer. Je kunt komen helpen op donderdag van 10.00 tot 16.00 uur of op vrijdag van 10.00 en 13.00 uur. 

- 'Goedemorgen, heeft u zin in koffie?' Zo begint jouw koffieronde bij zorgcentrum Nusantara in Bussum. Voor de zaterdag of zondag van 10.00 tot 11.15 uur zoeken wij vrijwilligers voor 1,5 uur per keer. Erg gezellig werk.

- Wijkontmoetingscentrum De Spieghelwijck in Bussum zoekt enthousiaste mensen voor de beheercommissie of als gastvrouw/gastheer. Samen met een aantal vrijwilligers organiseer je activiteiten en ontmoetingen of ontvang je bezoekers. Belangrijk is dat iedereen zich welkom voelt in ons centrum. Jij bepaalt zelf waar en wanneer en hoe vaak je je wilt inzetten. Ons advies is: ga gewoon vrijblijvend een keer met ons in gesprek.

Voor meer informatie zie www.vcgooisemeren.nl of bel naar 06-15875692. Langskomen kan op dinsdag in Bussum (10.00 tot 12.00 uur, Ceintuurbaan 47 in Bussum of op woensdag in Naarden, De Plataan tussen 14.00 en 15.00 uur).


Repair Cafés timmeren aan de weg

BUSSUM/NAARDEN Wereldwijd leveren duizenden Repaircafés een substantiële bijdrage aan verduurzaming van de maatschappij. 

Ook in Gooise Meren worden maandelijks zowel in Bussum als Naarden reparatiebijeenkomsten georganiseerd. De impact is indrukwekkend, lokaal en internationaal. Als de Bussumse Heleen van Soest voor het eerst het Repair Café in haar woonplaats binnenwandelt, is zij direct enthousiast. Er hangt een gemoedelijke sfeer en overal zitten vrijwilligers met lampjes gebogen over een apparaat.

Hierover meer weten? Check onze website!