Afbeelding
Foto: (c) BeeGeeFotografie/Comité Openbare Feesten.

Muiden moet bijkomen van allereerste TiM-toneelweekend

Algemeen

MUIDEN - Het allereerste toneelweekend van Toneel in Muiden (TiM) was een groot succes. Meer dan driehonderd bezoekers. Dat waren er eigenlijk al honderd meer dan de organisatie had verwacht. 

”Beter dan onze prognose”, zegt TiM-woordvoerder Maurice Driessens. “Je mikt toch op een stadje met drieduizend inwoners; dus eigenlijk is 10 procent van Muiden komen kijken. Best een mooi percentage.”

Succesvol

De allereerste toneelvoorstelling ‘Sterfgenaam’ voor en door Muiders was dus boven verwachting succesvol. “En de feestjes vóór en ná de voorstellingen net zo goed, we zijn er nog steeds van aan het bijkomen”, lacht Driessens. “We gaan nu vol voor de bingo, en daarna werken we aan een nieuwe vorm van een zomeractiviteit die al jaren een succes is. Voor het najaar komt Sinterklaas natúúrlijk weer naar Muiden - en met hem vast ook nog veel meer leuke activiteiten, zoals een nieuwe voorstelling van Toneel in Muiden. Hoe dat er allemaal uit gaat zien, gaan we de komende maanden uitdenken”, vertelde Driessens voor het weekend.

Vrijwilligers welkom

Mensen die willen helpen met meedenken zijn natuurlijk altijd welkom. “Die weten ons vast wel te vinden via onze website of sociale media. Verder wachten we natuurlijk toch nog maar even alle ontwikkelingen rond corona af, want zolang dat woord niet uit het nieuws verdwijnt, kunnen we niet anders dan alles heel erg voorzichtig inplannen.”

Tijdens de voorstelling 'Sterfgenaam'.