Vacaturebank Gooise Meren

GOOISE MEREN 'Volg je hart en maak het verschil!' Dit is de nieuwe campagne van Versa Vrijwilligerscentrale. Houd je van mensen en zou je graag iets voor een ander willen betekenen? Dan zijn we op zoek naar jou!

- Zorgcentrum Naarderheem in Naarden is voor de woensdagmiddag op zoek naar een bloemschikker (m/v) die het leuk vindt om met onze bewoners creatief bezig te zijn met bloemschikken en graag met ouderen omgaat. 

- Trek jij er samen met Mees (35) op uit in de omgeving van Muiden/Muiderberg? Maatjesproject Gooise Meren zoekt een maatje om een maal per twee weken te wandelen of te fietsen met Mees wanneer het jou uitkomt. 

- Voor de huiskamer van de Beer in Naarden, een kleinschalig zorgcentrum voor bewoners met dementie, zoeken wij een hartelijke gastvrouw/gastheer voor twee uurtjes per keer. Dit kan een maal per week of twee weken; wij gaan uit van jouw mogelijkheden.

- Daarnaast vragen wij voor een tijdelijk project met betrekking tot opvang van Oekraïense kinderen in de voormalige Emmaschool in Bussum vrijwilligers die het leuk vinden in de periode 7 juni tot en met 16 juli 2022 op het schoolplein toezicht te houden op deze kinderen. Het is tijdelijk en voor één uurtje op maandag, dinsdag, woensdag of vrijdag van 14.15 tot 15.15 uur.

Voor meer informatie: www.vcgooisemeren.nl. Contact via info@vcgooisemeren.nl en 06-15875692 of kom langs op ons spreekuur op dinsdag tussen 10.00 en 12.00 uur op de Ceintuurbaan 47 in Bussum of op woensdag tussen 14.00 en 15.00 uur op de Majoor Kampsstraat 3 in Naarden (gebouw De Plataan). 


Soigné moet verder zonder Michelinster

BUSSUM Restaurant Soigné aan de Kapelstraat is na 12,5 jaar haar Michelinster kwijt. "Ontzettend jammer", laat het team weten.

"De verwijdering van de ster staat - in onze ogen -  los van de kwaliteit van ons product die wij al jaren gewend zijn aan onze gasten te geven. Wij gaan dan ook gewoon op dezelfde voet verder met ontzettend veel enthousiasme en plezier."