Grote Kerk op de Kerkbrink in Hilversum
Grote Kerk op de Kerkbrink in Hilversum Foto: Edgar Broekman

Donderdag 5 januari

Moment v.d. mantelzorgers

13.00 uur | Viore 

Elke donderdagmiddag zijn (met name) mantelzorgers/naasten welkom bij Viore. Om elkaar te ontmoeten, om ervaringen uit te wisselen, en om gewoon aan tafel in onze gezellige huiskamer aan te schuiven. Aanmelden is niet nodig.  

Vrijdag 6 januari

3D printen voor iedereen

10.00 uur | Bibliotheek Hilversum

Ontwerp je eigen figuur en print die uit op een van de de printer. Iedereen is welkom! Aanmelden op 6 januari aan de balie. Prijs: leden €2,50, niet-leden €3,00. Locatie: Bibliotheek Hilversum 

Zaterdag 7 januari

Open Huis (inloop)

10.00 uur | Leger des Heils

Zin in een kop koffie, gezelligheid, een leuke activiteit of een goed gesprek. Loop dan eens binnen in onze Huiskamer van de Buurt. Het Leger des Heils is er niet alleen voor mensen die hulp nodig hebben, maar voor iedereen. 

Cantate op de Brink

16.30 uur | Grote Kerk

Uitvoering van de cantate ‘Sie werden aus Saba alle kommen’ (BWV 65) van J.S. Bach. Kinderen worden uitgenodigd om mee te lopen in een Driekoningenoptocht. De Vrienden van Cantate op de Brink trakteren buiten op glühwein en chocomel. 

Zondag 8 januari

Kinderbingo

14.00 uur | Wijkcentrum De Geus

Leuke kinderbingo met mooie prijsjes.(groot) ouders zijn natuurlijk ook van harte welkom. 

KKNieuwjaarsBorrel

14.30 uur | Theater Kleintje Kunst

Vandaag bent u weer van harte welkom voor de Nieuwjaarsborrel met een optreden van cabaretier Roel C. Verburg!‘ Vrienden van Theater Kleintje Kunst’ entree gratis. Overige bezoekers € 7,50 p/p. Reserveren: theaterkk@gmail.com 

Maandag 9 januari

Middag Bridgeclub ‘t Gooi

13.30 uur | Sociëteit de Unie

Wekelijks bridgen op maandagmiddag bij gemengde Bridgeclub 't Gooi in Sociëteit 'De Unie' in Hilversum. Competitie spelen in een gezellige sfeer. Kom vrijblijvend een keer kennismaken. Info: Ada Nollet tel. 06-1417 8584 / ada.nollet@hotmail.com 

Dinsdag 10 januari

Oprichten nieuwe leesclub

10.00 uur | Bibliotheek Hilversum

Nieuwe literatuur-leesclub oprichten die gebruik gaat maken van keuzelijst en leeswijzers van leesclub-organisatie Senia. In een leesclub lees je meer en ontmoet je leuke mensen. Meld je vooraf even aan bij i.vanderotte@chello.nl.

Wandelen bij Viore

11.00 uur | Viore

Wandelen kan zorgen voor het verminderen van stress en onzekerheid en kan de veerkracht vergroten. De natuur werkt daarbij rustgevend en ontspannend. Na afloop van de wandeling is er soep in de gezellige huiskamer van Viore. 

Seniorweb

14.00 uur | Bibliotheek Hilversum

Vanaf 3 januari is Seniorweb elke dinsdagmiddag aanwezig in Bibliotheek Hilversum. Enthousiaste vrijwilligers helpen je bij al je vragen over het gebruik van je laptop. Gratis, afspraak niet nodig. Iedereen welkom! 

Amnesty Filmavond

20.15 uur | Filmtheater Hilversum

In samenwerking met Movies that Matter en de lokale Amnesty International-groep Hilversum vertoont het Filmtheater deze maand de film "The Therapy". Met als onderwerp: conversietherapie. Gastspreker is Ayelet Price Givony, oorspronkelijk uit Israël. 

Woensdag 11 januari

Wandelen Hilversum-Oost

9.30 uur | Het Verbindingshuis

Wekelijks een wandeling met Team Sportservice vanuit De Verbinding in Hilversum Oost (Lucentterrein). Elke woensdag wandelen wij met de buurtsportcoache Ron Buisman van Team Sportservice. Wij wandelen ongeveer een uur en de afstand is 4,5 kilometer. 

Alzheimer Café Hilversun/

13.30 uur | Bethlehemkerk

Wij verhuizen naar de Bethlehemkerk, hoek Diependaalselaan/Loosdrechtseweg. Inloop 13.30 uur. Wij luiden het nieuwe jaar in met een gezellig samen zijn om te wennen in ons nieuwe onderkomen. Team: alzheimercafe.hiversum@alzheimervrijwilligers.nl

De 3e Helft op Olympia’25

14.00 uur | SV Olympia '25

Gezellig samen actief bezig zijn, dat kan elke week in het clubhuis van SV Olympia '25, Kininelaantje 11, Hilversum. De Derde Helft is er voor alle ouderen (55+) uit Hilversum op de woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur. Meedoen is gratis!