Afbeelding
Foto's: © Foto Miché / Bastiaan Miché

Feestje in Hilversumse zorgvilla: bewoonster mevrouw Den Boesterd mag 105 kaarsjes uitblazen

Mensen

Een bijzonder moment in Villa Marijke Elisabeth. Bewoonster mevrouw Den Boesterd blaast 105 kaarsjes uit. “Ze is de oudste bewoonster die we in al onze zeven zorgvilla’s ooit hebben gehad”, vertelt Jeroen Boekel, locatiemanager van de zorgvilla aan de Oranjelaan, trots. Dus is een feestje wel op zijn plaats.  

In de middag wordt een grote club mensen verwacht in de chique zorgvilla, voor een hapje en een drankje, Chardonnay, en aansluitend een diner. Boekel vertelt dat van alle bewoners het ook mevrouw Den Boesterd is, die de meeste bezoekers krijgt. “En dan heeft ze geeneens echt directe familie. Gelukkig zijn er twee bonuskinderen die haar regelmatig bezoeken. Verder heeft ze zo veel vrienden en vriendinnen, van de kerk, van allerlei clubjes. Ze heeft zo’n aanzien in het Gooi.” 

Elke dag komen mensen voor haar op visite, vervolgt de locatiemanager. “Soms wel twee of drie keer op een dag. Het is zelfs zo, dat we hebben gezegd, dat er ‘s avonds geen mensen meer mogen komen. Dan was er bijvoor..