Daisy Hatusupy maakt zich op voor haar vertrek naar Valencia, waar ze samen met man Bas een groot stuk land gaat kopen.
Daisy Hatusupy maakt zich op voor haar vertrek naar Valencia, waar ze samen met man Bas een groot stuk land gaat kopen. Foto: © Foto Miché / Bastiaan Miché

Hilversumse is klaar voor vertrek naar Spanje: ‘De leukste kippetjes haal je uit Sint Pancras’

Mensen Zaterdagportret

De gebaande paden laat ze links liggen, haar route stippelt ze zelf uit. Haar leven is niet in beton gegoten en ze vlindert haar gevoel achterna. Haar droom, op een plek wonen waar mensen die zoeken naar rust, verbinding en hun bewustzijn, welkom zijn, komt uit. Daisy Hatusupy maakt zich op voor haar vertrek naar Valencia waar ze samen met man Bas een groot stuk land gaat kopen dat ze Landgoed Vrij gaan noemen.

Het is ijzigkoud de dag dat het interview plaatsvindt. In het huis aan de Kerklaan waar Daisy Hatusupy samen met man Bas en kinderen woont, is het aangenaam warm. Voor het houtkacheltje dat veel warmte afgeeft, ligt hond Kees, een kruising tussen een hazenwindhond en een Podenco Campanero. “Ja, Kees is zo’n fijne, lieve, zachtaardige hond,” aait Hatusupy de vrolijke viervoeter, “en wonderlijk hoe we straathond Kees hebben gevonden. Want toen we een groot stuk land vonden in Spanje meldde Kees zich gewoon, stond-ie voor ons. Bizar! Want het leek ons fijn ook in Spanje een hond te hebben. We hadden er eentje, maar die is helaas overleden.”