Wethouder Arno Scheepers en voorzitter Maarten Pel van het Stadsfonds Hilversum.
Wethouder Arno Scheepers en voorzitter Maarten Pel van het Stadsfonds Hilversum. Foto's: Margot Brakel

Feestelijk moment binnen nieuwe paviljoen Pinetum Blijdenstein: ‘Een architectonisch juweel’

Bedrijven

Vanwege de vele regen in oktober en november duurde de bouw wat langer dan gepland, maar nu is het nieuwe paviljoen in Pinetum Blijdenstein klaar. Eén van de partijen die financieel bijdroeg aan de bouw van de drie metershoge betonnen wanden en evenveel ingangen met daarbovenop een dak was het Stadsfonds Hilversum. 

Maandagmiddag waren wethouder Arno Scheepers (economie) en voorzitter Maarten Pel van dat Stadsfonds Hilversum naar de botanische tuin aan de Van der Lindenlaan gekomen om een vernieuwde samenwerkingsovereenkomst te ondertekenen. De wethouder sprak over een feestelijke moment op een feestelijke plek in een voor Hilversum feestelijk jaar. Hij noemde daarbij het nieuwe paviljoen ‘een architectonisch juweel’. 

De Stichting Stadsfonds Hilversum bestaat nu bijna tien jaar. Een stichting van en door Hilversumse ondernemers en lokale organisaties in de zorg, onderwijs en cultuur. Doel is om een positieve bijdrage te leveren aan Hilversum als Mediastad. Een veiliger, bruisender en ondernemender Hilversum. Ondernemers in Hilversum dragen via de on..