Afbeelding
Foto: Shutterstock

Krantenbezorgers gezocht!

Krantenbezorgers gezocht!

HILVERSUM Genieten van de buitenlucht, fit blijven en tegelijk een geheel onbelaste vergoeding ontvangen, gewoon in uw eigen wijk. Klinkt goed toch? Als krantenbezorger van het HilversumsNieuws zorgt u ervoor dat uw buren op de hoogte blijven van het lokale nieuws en informatie uit de buurt. Is dit iets voor u?

Als we alle voordelen op een rij zetten dan is krantenbezorger de ideale manier om een paar uurtjes per week in beweging te komen. Zo hoeft u zich als bezorger nooit meer druk te maken of u genoeg stappen zet op een dag. Want u loopt, fietst of rijdt door de buurt en dit zorgt voor de nodige lichaamsbeweging en een gezonde dosis frisse lucht.

Bovendien heeft u als krantenbezorger de vrijheid om zelfstandig te werken en uw eigen tijden te bepalen. Door het wekelijkse rondje Hilversum leert u uw buurtgenoten beter kennen. Nog een voordeel: de kranten worden bij u thuis afgeleverd. Ideaal toch?

U ontvangt een vergoeding, geheel onbelast!

U ontvangt als krantenbezorger een onbelaste vergoeding. Dat houdt in dat het geen invloed heeft op uw toeslagen en andere inkomsten en echt een leuk extraatje is. Zeer geschikt voor als u al met pensioen bent, maar niet houdt van de hele dag thuiszitten.

We hebben meerdere wijken open in Hilversum. Aanmelden kan via HilversumsNieuws.nl/bezorger. Wilt u eerst meer informatie? Bel of app naar 0294-410333 of mail naar info@entermedia.nl.



Afbeelding