Gooi en Eembode Extra

Verkooppunten Gooi en Eembode Extra magazine

  • Boekhandel Voorhoeve Libris, Kerkstraat 82
  • Primera Seinhorst, Jan van der Heijdenstraat 41A

Ben je betrokken bij Hilversum en lees je graag onze huis-aan-huiskrant?
Meld je dan ook aan als lid van Gooi en Eembode Extra.

Onze leden lezen alle Extra artikelen én maken het mogelijk dat we de huis-aan-huiskrant kunnen blijven maken. Met Extra op www.gooieneembode.nl bieden we je dagelijks veel mooie, boeiende en belangrijke verhalen aan. Meld je snel aan dan vind je dagelijks het laatste nieuws in je mailbox en ontvang je elke maand een prachtig glossy magazine in de brievenbus.

Waarom is Extra niet gratis?
In tegenstelling tot wat sommige mensen denken, is lokaal nieuws niet gratis. Onze redactie maakt heel veel verhalen die je nergens anders vindt. Onze journalisten, fotografen en correspondenten zijn altijd in touw om overal bij te zijn, de juiste informatie boven water te halen en de perfecte foto te schieten. Dankzij de bijdrage van onze leden kunnen onze journalisten hun werk blijven doen en kan de krant blijven bestaan.In plaats van minder te schrijven, schrijven we meer (extra). Zo maken we een aanbod waar lezers voor willen betalen. Met voldoende Hilversummers die ons steunen en zich aanmelden als lid kunnen we een gratis huis-aan-huiskrant blijven maken én heel veel mooie Extra's schrijven.

Wat betekent ‘Profiteer’?
In het magazine vind je voordeelkaarten die korting opleveren bij lokale winkeliers, exclusief voor leden van Gooi en Eembode Extra. Zo verdien je je lidmaatschap dubbel en dwars terug.

Afbeelding
Mis niks. Blijf betrokken. Profiteer.

Hoe meld je je aan? Heel simpel. Via deze link.