Afbeelding
Foto: Bastiaan Miché

Concert in De Vorstin begint vrijdag later vanwege voetbalwedstrijd Oranje

WK

HILVERSUM - De kwartfinale van Nederland tegen Argentinië in Qatar heeft gevolgen voor de verschillende concerten die vrijdagavond binnen de verschillende podia op de agenda staan. Ook bij De Vorstin begint het concert van Philip Lassiter daarom later dan aanvankelijk gepland. 

Het Hilversumse poppodium laat op de eigen website weten dat er de voorbije dagen veel vragen binnenkwamen over de starttijd van het concert en de voetbalwedstrijd. Omdat die wedstrijd om 20.00 uur begint, start het concert om 22.00 uur. De deuren van het gebouw aan de Koninginneweg gaan om 21.30 uur open. 

Voor bezoekers van het concert, die tevens de wedstrijd willen kijken, is het daarom maar te hopen dat de wedstrijd na negentig minuten is afgelopen en er niet al te veel blessuretijd wordt bijgeteld. 

Philip Lassiter is een 11-voudig Grammy Award winnende arrangeur, trompettist, zanger én voormalig sectie leider/arrangeur van Prince & the New Power Generation. Hij speelde verder met Snarky Puppy, Kirk Franklin, Mono Neon, Ariana Grande, Timbaland, Roberta Flack, Jill Scott, Rodney Darkchild Jerkins, Cece Winans, Kelly Rowland, Queen Latifah en nog veel meer.