Afbeelding
Foto: Hilverzorg

HilverZorg huurt nieuwbouw Sigarenfabriek: in het woonzorgcomplex komen 76 eenheden

Wonen

HILVERSUM - Zorgaanbieder HilverZorg heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Scala Projects voor de nieuwbouw op de locatie van de Sigarenfabriek in Hilversum. In het nieuwe woonzorgcomplex komen 76 eenheden, een gemeenschappelijke ruimte voor bewoners en omwonenden, een ondergrondse parkeergarage en semi-openbare tuin.

Rachel Leijdekkers, Raad van Bestuur van Stichting HilverZorg: “Wij ontwikkelen onze locaties in Hilversum naar plekken waar bewoners leven, zorg kunnen krijgen én waar de buurt welkom is om deel te nemen aan het leven. De Sigarenfabriek biedt ons een unieke mogelijkheid onze visie op zorg neer te zetten. Wij gaan tijdens de bouw aan de slag met de verdere uitwerking van ons aanbod. De omwonenden betrekken we hier graag bij. Wij zijn de nieuwe buurman en buurvrouw voor hen.”

(Tekst gaat verder onder de afbeelding)

Het bekende monumentale fabriekspand aan de Ampèrestraat, waar in april 2020 een grote brand uitbrak, zal na herontwikkeling bestaan uit circa 5.813 vierkante meter BVO. Het monument zal worden gerenoveerd in combinatie met nieuwbouw. Naar verwachting wordt het woonzorgcomplex in het vierde kwartaal van 2025 opgeleverd.


Uit de krant