Fit by Rox erkend als officiële dansvooropleiding
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226589&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Toptalenten kunnen bij de Hilversumse danssportschool toewerken naar de volgende stap: een dansacademie.
Toptalenten kunnen bij de Hilversumse danssportschool toewerken naar de volgende stap: een dansacademie. (Foto: Bastiaan Miché)

Fit by Rox erkend als officiële dansvooropleiding

  Bedrijven

HILVERSUM - Alles was al in huis: hbo-opgeleide docenten, kwalitatief goede lessen en een geschikt onderkomen aan het Achterom. Dat is nu erkend en dat houdt in dat Fit by Rox voor jonge en ambitieuze dansers een officiële vooropleiding is. Op een professionele, maar wel op haar eigen manier begeleidt Roxanne Cools samen met haar team de toptalenten.

Het gaat hard. Slechts zes jaar is de Hilversumse bezig en nu al heeft haar school de status van vooropleiding gehaald. Het past bij haar. Zelf bruist zij van de energie en het enthousiasme.

Dat weet zij te koppelen aan een heldere visie en een haast grenzeloze ambitie. "Bij ons ligt de lat hoog. Wij streven zeker het hoogst haalbare na. Als we iets doen, dan doen we het goed", verklaart Cools, eigenaar van de danssportschool.

Zij durft groot te denken. Dat betaalt zich uit. Vol trots praat zij over de vooropleiding, het etiket dat Fit by Rox heeft gekregen van Dansbelang, die het keurmerk afgeeft aan dans- en balletscholen. Zeg maar de BOVAG van de dansbranche. Die status vergaren gaat niet zonder slag of stoot.

Dat blijkt ook wel uit de beperkte vooropleidingsinstituten in het land. Zo zijn bijvoorbeeld de docenten gecontroleerd, is er gekeken naar het aantal uren op het rooster en kijkt Dansbelang ook naar de veiligheid in de school.

Lees verder in de digitale editie


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226589&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371746&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=gooieneembode.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=120" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>