Richard wint 117.000 euro bij de Postcode Loterij.
Richard wint 117.000 euro bij de Postcode Loterij. Foto: Jurgen Jacob Lodder

Richard uit Hilversum wint 117.000 euro in Postcode Loterij Miljoenenjacht

Buurt & Wijk

HILVERSUM - Een bijzonder moment op deze zondagavond voor Richard en zoon Ricardo. Winston Gerschtanowitz verrast Richard in Hilversum met 117.000 euro. Dit is hetzelfde bedrag als finalist John uit Steensel heeft gewonnen in de finale van de populaire spelshow Postcode Loterij Miljoenenjacht.

Richard heeft samen met zijn zoon Ricardo tijdens een gezellig vader-en-zoon-avondje Miljoenenjacht opgezet. Met de gouden koffer onder zijn arm vraagt Winston: “Dus jullie weten al wat voor bedrag jullie gaan winnen?”

“Ik weet het wel,” zegt Ricardo. Richard heeft nog niet meegekregen bij welk bedrag de finalist in de studio op de knop heeft gedrukt. Winston vraagt wat hij met een mooi geldbedrag zou doen. Richard zegt: “Ik denk dan toch aan een lekkere vakantie.”

Als Winston het gewonnen bedrag opschrijft en aan de kersverse winnaar laat zien wat hij heeft gewonnen, reageert Richard blij: “Top man, dank je wel!”

1211HZ
Richard ontvangt deze prijs omdat John uit Steensel dit bedrag in de finale van Miljoenenjacht won. Een Postcode Loterij-deelnemer wint hetzelfde bedrag thuis. Iedereen die met postcode 1211HZ (Zon en Maanstraat) meespeelt met de Postcode Loterij, verdeelt met elkaar dit bedrag. Zij winnen bedragen variërend van 9.750 euro tot 39.000 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen met de Postcode Loterij.

Uit de krant